Vår resa började med en vision att automatisera allt som har att göra med digital skyltning. Vi strävade efter att hjälpa företag att engagera sina besökare, kunder eller gäster samtidigt som vi minimerade bördan på administrationen och marknadsavdelningen. Vi föreställde oss en tjänst byggd från grunden, varje detalj utvecklad av oss, noggrant utformad för att förenkla administrationen och kommunikationen för våra kunder. Idag tillhandahåller vi stolt den mest avancerade digitala skyltsystemet för de flesta, oavsett bransch, vilket inte bara är kraftfullt och mångsidigt utan också otroligt lätt att använda.

Vår Lösning
Infoplay erbjuder en omfattande och flexibel lösning utformad för att möta de unika behoven hos företag inom i princip alla branscher. Vårt unika administrativa verktyg gör det möjligt för användaren att enkelt hantera och övervaka innehåll, schemaläggning och analyser. Till skillnad från andra digitala skyltsystem kan Infoplay centreras kring automatiserade regler som säkerställer att rätt innehåll visas på rätt plats, dygnet runt eller en spesifik tid på dagen eller utifårn unika förutsättningar.

Avancerad och mångsidig: Vår tjänst är fullpackad med kraftfulla funktioner som gör det möjligt för användare att skapa dynamiska regler för när och var innehåll ska visas.
Lätt att använda: Vi tror att oavsett hur avancerad tekniken är, bör den vara användarvänlig. Därför har vi utformat våra administrativa verktyg för att vara extremt användarvänliga, med en intuitiv gränssnitt och tydliga steg-för-steg instruktioner som gör det enkelt att skapa och hantera innehåll.
Sömlös Integration: Vårt digitala skyltsystem är utformat för att sömlöst integreras med din befintliga infrastruktur och tredjepartsapplikationer. Du kan dra nytta av befintliga data, som en databas över fartygscheman, hamninformation, konferensrumsbokningar, lunchmenyer eller tävlingsdagar vilket gör det möjligt för Infoplay att visa rätt innehåll vid rätt tillfälle, utan manuella justeringar eller övervakning.
Skalbarhet: Oavsett om du är en liten butik eller en stor hotellkedja, är vår digitala skyltlösning utformad för att växa med dig. Infoplay är skalbar, vilket gör att du enkelt kan utöka ditt digitala skyltnätverk när dina behov utvecklas, från en skärm till tiotusentals.
Säkerhet: Infoplay är utvecklat av oss från grunden och körs på säkra servrar i Sverige. Ingen annan tjänst erbjuder en snabbare, mer stabil eller mer prisvärd lösning än Infoplay.
Oöverträffat support: På Infoplay är vi stolta över att erbjuda exceptionellt kundstöd. Vårt expertteam finns tillgängligt 24/7 för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem du kan stöta på, vilket säkerställer att du får mest möjligt ut av din investering i digital skyltning.
Oslagbart pris: Infoplays smarta arkitektur ger en blixtsnabb tjänst till branschens mest konkurrenskraftiga priser.

Upptäck hur Infoplay kan förenkla alla dina behov av digital skyltning. Låt oss arbeta tillsammans för att skapa en bättre upplevelse både för informanter och de som informeras inom sjöfartsindustrin.

Case: Destination Gotland
Rederi som bedriver passagerar- och godstransporter mellan Gotland, Nynäshamn och Oskarshamn med tre fartyg och över 1,7 miljoner passagerare årligen.Infoplay levererar 25 mediaspelare per fartyg; vissa är direkt anslutna till fartygets IPTV-system, medan andra är anslutna direkt i respektive skärm…