Gör om din travbana till en visuell fest och öka din omsättning med Infoplay - Sveriges ledande leverantör av digitala skyltlösningar! Förvandla dina barer, restauranger och kaféer till engagerande, säljande och dynamiska utrymmen med våra specialanpassade travbanepaket.

Vårt grundpaket inkluderar en mediaspelare med kraftfullt publiceringsverktyg för  399 kr/månad, som enkelt kan kopplas in på befintligt intern-tv-nät. Uppgradera till vårt paket med en 55" skärm för bara 799 kr/månad om du exempelvis vill placera skärmar i entrén.

Varje paket inkluderar en mediaspelare och enkel åtkomst till hantering av innehåll via vår webbportal infoplay.io. Schemalägg ditt innehåll, styr visningstider och skapa effektiva annonser som förvandlar besökare till kunder.

Behöver du hjälp med innehållsproduktion? Inga problem. Lägg till vårt produktionspaket för bara 499 kr/månad och få obegränsad innehållsproduktion för din skärm.

Automatisera innehållet med Infoplay Auto för 199 kr/månad. Då hämtar vi in information om era travdagar och schemalägger innehåll så som kommande trav och "välkommen till dagens trav".

För att ytterligare maximera din närvaro och räckvidd, kan alla travbanor enkelt koppla in mediaspelaren via Video-hubben och sprida innehållet över hela det befintliga intern-tv-nätet. Vi kan till och med skapa en knapp på din styrpanelen eller StreamDeck (om tillgänglig) som växlar mellan reklamslingan och ITV-programmet.

Ta steget in i framtiden med Infoplay, tyvärr är det låga odds på ökad konverteringsgrad och högre omsättning!

Kontakta Andreas Sallmunds för mer information.
070-253 29 23