Som partner till Infoplay kan du erbjuda dina kunder digitala skyltar med ett system som håller världsklass och är ett av marknadens bästa.

Du som parter kan själv (eller med hjälp av oss) skapa olika kunder och administrera deras skärmar och innehåll. Dina kunder kan givetvis också logga in och hantera just sitt innehåll.

Infoplay är tjänst som betalas löpande per månad utan uppsägningstid. Mediaspelare och webbaserad hantering av innehåll är inkluderad i det fasta månadspriset. Inga ytterligare licenskostnader tillkommer och obegränsat antal användare ingår.

Priser:
Mediaspelare: 399 kr/månad, inkl. HDMI-kabel och el.
Startkostnad: Inkluderad i månadspriset

Tillval:
Produktion av innehåll: 499 kr/månad (löpande per månad)
Enstaka uppdateringar: 199 kr/innehåll

Frakt när spelarna skickas ut första gången, samt moms tillkommer.

Som partner erhåller du 10% provision löpande per månad så länge kunden har ett abonnemang. Men det är inte slut här... Vi tar hand om all administration och installerar Infoplay OS på mediaspelaren. Vi administrerar också faktureringen mot kund. Varje månad får du en avräkning och provisionen utbetald.

Skiss över flöde (klicka för att förstora)
Skiss över användare (klicka för att förstora)

Så här fungerar det när du som partner beställer tjänsten till en kund:
Du registrerar nya kunder online. Logga in i adminpanelen och registera kunden. Som parter kan kan du själv lägga upp nya kunder i system och skapa användare till kunderna.

Du anger också antalet mediaspelare samt hur varje spelare skall namnges.

Infoplay sätter därefter upp spelaren och konfigurerar allt, lägger in den i systemet och kopplar den till rätt kund. Därefter skickas mediaspelare till dig eller direkt till din kund, klar att kopplas in och visa innehåll.

Skärmar
Infoplay kan också tillhandahålla skärmar för digital skylting. Skärmarna finns i varierande storlek och prisnivå. Vi erbjuder i dagsläget enbart skärmar som en del i månadsabonnemanget, vilket innebär att; för ett tillägg varje månad ingår även skärmen. Installationskostnader kan tillkomma vid beställning av skärmar.

Garantier
Eftersom Infoplay erbjuder en löpande premumerationstjänst finns ingen specifik garanti på det mediaspelare och skärmar som ingår i tjänsten. Tekniken förutsätt fungera löpande och uppstår det tekniska fel på hårdvaran byter Infoplay utan kostnad ut den felaktiga hårdvaran. Om ytter faktorer påverkat hårdvaran så fel har uppkommit kan kunden bli ersättningsskyldig, exempelvis om kunden flyttat mediaspelaren, plockat ner eller kopplat ur den.

Kontakta oss
Är du interasserad av att bli partner kontakta vår projektledare, Andreas på 0702532923 eller maila till hello@infoplay.se.