Just nu bjuder vi på resen av säsongen. läs mer längre ner.

När det är dags att ta klivet och öka försäljningen i kiosken eller i souvenirshoppen. Då är det Infoplay som gäller. Flera sportarenor har tagit chansen och uppdaterat sina kiosker och installerat digitala skyltar.

Gör om din anläggning till en visuell fest och öka din omsättning med Infoplay - Sveriges ledande leverantör av digitala skyltlösningar! Förvandla dina barer, restauranger och kaféer till engagerande, säljande och dynamiska utrymmen med våra specialanpassade hockeypaket.

Vårt grundpaket inkluderar en mediaspelare med kraftfullt publiceringsverktyg som enkelt kan kopplas in på befintliga skärmar. Uppgradera till vårt paket med en 55" skärm för ännu bättre exponering.

Varje paket inkluderar en mediaspelare och enkel åtkomst till hantering av innehåll via vår webbportal infoplay.io. Schemalägg ditt innehåll, styr visningstider och skapa effektiva annonser som förvandlar besökare till kunder.

Behöver du hjälp med innehållsproduktion? Inga problem. Vi kan skapa mallar åt dig.

Automatisera innehållet med Infoplay Auto Vi hämtar då in information om era matchdagar och schemalägger innehåll så som kommande matcher och "välkommen till dagens match".

"Vi äger inte anläggning - hur gör vi då?"
Vi vet att många föreningar bedriver sin verksamhet i kommunala anläggningar, vår erfaranhet är att det inte brukar vara något probelm at koma överens med kommunen om att installera en eller flera skärmar i kioskerna. Vi hjälper er i dialogen med kommunen. Är det fler föreningar i samma anläggning kan ni givetvis dela på mediaspelaren. Vi kan lägga till flera innehåll på samma mediapslear som byter automatiskt.

Hockeypriser
- Mediaspelare 299 kr/månad.
- För ytterligare mediaspelare tillkommer 89 kr/spelare/månad.
- 55" skärm inkl. mediaspelare 799 kr/månad.

För hockeyföreningar gäller att ni bara betalar under säsongen (6 månader/år). Vid säsongsbetalning avgår 10% rabatt.

Ta steget in i framtiden med Infoplay, tyvärr är det låga odds på ökad konverteringsgrad och högre omsättning!

Kontakta Andreas Sallmunds för mer information.
070-253 29 23

Case: ICA Maxi arena
Idrottsarena för inomhus idrott så som Innebandy, Basket och Handboll. Infoplay levererar 2 typer av skyltning. Dels skärmar i entrén, med dagligt budskap om vad som händer i arenan, samt menyskärmar i kioskerna. EntréskärmarOvanför respektive huvudingång sitter skärmar som informerar besökaren vi…